Zoeken


Iets voor u?

Schrijf mee met wilikweten.nl

Login Form

Einde der Tijden is opnieuw nabij'

Einde der Tijden opnieuw nabijAmsterdam - Meerdere sektes voorspellen voor volgende maand het Einde der Tijden: de dag waarop de wereld zal vergaan.

Er worden zelfs data genoemd, maar in grote lijnen komt het erop neer dat de aarde tussen 22 en 28 september wordt getroffen door de Dag des Oordeels. Het is hoogst uitzonderlijk dat meerdere sektes zo’n concreet tijdstip vermelden.

Meteoriet

Er circuleren meerdere theorieën over de manier waarop dat gebeurt. Zo zou zich 24 september een meteoriet in onze aarde boren. De Wachters van de Nacht gaan uit van een tsunami. De sekte River of Glory – recent nog in het nieuws omdat een sektelid haar uit huis geplaatste dochtertje naar het Griekse eiland Patmos had ontvoerd – noemt 23 september als datum. „De tijd is kort, heel kort”, klinkt profetes die Deborah Aquila dreigend.

Andere sektes baseren zich op de zogenoemde tetrade: een periode van vier maansverduisteringen achter elkaar, in de Bijbel ’bloedmanen’ genoemd: de aankondiging van de Dag des Heeren. Een zeldzaam natuurfenomeen dat 28 september afloopt.

Bron: www.telegraaf.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen